domingo, 20 de mayo de 2007

Videoconferencies educatives "Col·legi Erain"Novembre,2003.

En aquest col·legi de la ciutat (San Sebastián- Espanya) s'ha instal·lat una sala de videoconferències incorporant l'última tecnologia. S'ha oferit als col·legis la possibilitat d'utilitzar amb fins educatius aquestes instal·lacions.

Els professors d'aquest col·legi están conveçuts dels avantages educatius que en determinades circustancies podrien tenir la realització d'una videoconferència, i per això s'han posat a la recerca d'altres Centres educatius distants que desitgen realitzar alguna experiència amb ells. En centres situats a: Australia, Estats Units, Mèxico, Argentina, França,etc.

Els objectius d'aquesta iniciativa és procurar que una Red de col·legis tinguen accés a aquesta tecnologia amb el fi de portar a terme algunes accions aducatives. Els objectius principals són:

-La possibilitat d'aprendre altres llengües.
-Utilitzar la tecnologia actual per a desenvolupar una experiència educativa que d'altra manera seria completament impossible.
-Tratar de trobar una aplicació útil a l'ús de les Noves tecnologies de la Informació i la Comunicació.
-Fomentar el coneixement d'altres cultures, altres llengües.
-Els alumnes com a protagonistes de l'ensenyament i de l'aprenentatge.
-Interdisciplinarietat, els cotinguts de les classes seria interdisciplinar, intervendrien totes les matèries en la seua preparació.
Aquest Centre participa amb alumnes d'edats compreses entre el 12 y 17 anys. I pensen que els alumnes més menuts no es beneficiarien tant d'aquest tipus d'experiència.