miércoles, 30 de mayo de 2007

Autoavaluació.

La creació del meu propi weblog ha sigut una experiència molt gratificant, ja que d'alguna manera ens dona llibertat per a posar, a disposició de tots, els comentaris i la informació d'allò que ens pareix més interessant. És un treball constant que es va formant poc a poc. A més no hi ha una planificació de la informació que es vol presentar perquè moltes vegades depen dels comentaris dels companys. Els comentaris són una guía per a encaminar el tema del weblog i també per a satisfer els dubtes de les persones que s'interessen pel tema tractat. Per això, és molt important posar al dia un weblog i a més considerar tots els comentaris.

Personalment, ha sigut fàcil realitzar un weblog i poc a poc ha anat prenen forma. Al principi no tenia molt clares les opcions que permet realitzar el programa blogger, tampoc la manera de presentar la informació. Però amb la pràctica i amb la ajuda dels companys i el professor he anat personalitzan el meu blog.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Herzlich Willkommen in unseren Sex-Chat.


Dieser Sex-Chat gibt ihnen eine Alternative transen huren und jedemenge andere Sachen,wie Blind Date
Hier im Sex-Chat findest du transen huren Blind Date
Suchst du eventuel sexuellen Vorlieben , mit Sicherheit bist du hier genau richtig.Also,auf was wartest du?
Blind Date hausfrauensex ,sofort anmelden .
Suchst du jemand von Genf, oder von Hannover, vieleicht von Hildesheim , vieleicht von Rüti, vieleicht in Ternitz? Sicher kein Problem.!