miércoles, 9 de mayo de 2007

¿Què és una videoconferencia?

La videoconferència és un sistema de comunicació que permet mantindre reunions colectives entre vàries persones que es troben a llocs distants. És molt important saber que esta conexió es realitza en temps real, via telefònica, i es transmet, tant la imatge com el so, en dos sentits. Els individus amb la videoconferència poden trobar-se cara a cara en temps real per a interaccionar. És necessari tenir un ordinador (PC o Mac) amb un software (p.e CU- SeeMe) una càmera de video (p.e. Connectin xQuickcam) i una conexió a Internet de bona qualitat. Permet traure "el món"amb facilitat i a uns costos molts reduïts.

3 comentarios:

ANA dijo...

Hola Gema!! Ja que ens estem preparant per a ser futures docents, ens agradaria saber com podem utilitzar aquest recurs a l'aula.
Gràcies. Ana i Mónica

Anónimo dijo...

Hola Gema! M'agradaria saber que apartats són necessaris per a fer una conexió de videoconferència, quins tipus podem trobar?

Gràcies, un beste!

Gemma Macia Aznar dijo...

hola! m'agrada que em faces aquesta pregunta perquè vaig a publicar una entrada en la qual trobaras tota la informació dels tipus de videocoferències.